Élvezze 12 hónapig a Disney+ szolgáltatást nyolc hónap áráért! – Az ajánlat meghatározott ideig érvényes

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserve

A rajongók a mai naptól fogva egy exkluzív bevezető ajánlat keretében leadhatják a regisztrációjukat az éves Disney+ előfizetésre, Magyarországon. Az éves élőfizetés azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest.

Az exkluzív ajánlatra 2022. június 13-a éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig, lehet előzetesen regisztrálni, és az exkluzív ajánlat 2022. június 26-áig érvényes. 

A Disney+ streaming szolgáltatás 2022. június 14-én indul Magyarországon. Az induláskor érvényes standard árakat havi 2490 forintban, illetve éves előfizetés esetén 24 900 forintban állapították meg.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől, illetve a várva várt „Obi-Wan Kenobi” is. A Disney+ kínálatában szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a „Gyilkos a házban”, a „Pam és Tommy” limitált sorozat, a „The Kardashians” és a „Királynők”.

Továbbá, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint „A Simpson család”, „A Grace klinika”, a „9-1-1”, vagy a „Feketék fehéren”. Mindezek mellett a National Geographic-tól a „Jeff Goldblum világa”, vagy akár az Oscar-díjas „Free Solo – Mászókötél nélkül” is elérhető lesz.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Hogyan lehet jelentkezni a bevezető ajánlatra:

  • Az érdeklődőknek a www.disneyplus.com weboldalon kell regisztrálniuk, ahol a teljes körű szerződési feltételeket is megtalálják.
  • Az indulás napjától, június 14-től, azok, akik regisztráltak, exkluzív ajánlat-linket kapnak.
  • Ez a bevezető ajánlat csak azok számára érhető el, akik június 13-a éjfélig, tehát még az indulás napja előtt előzetesen regisztráltak.