Kifejezetten állatok streamelésére alkotott aloldalt hozott létre a Twitch, ahol azt szeretnék, hogy állatok, akváriumok és állatkertek élő streamjei egy helyen legyenek elérhetőek. Eddig az állatkertek, házikedvencek, a különféle menhelyeken vagy természetvédelmi területeken élő állatokkal kapcsolatos streamek össze-vissza voltak találhatóak.

Az új részleg tökéletes választás lehet azoknak, akiket stresszel az, amit a Twitter tud ajánlani, hanem inkább valami olyanra vágynak, mint hogy hogyan dolgoznak a vidrák, milyen egy farkasbarlang, vagy hogy mit csinál egy macska, amíg mondjuk nincs otthon a gazdája. Az élőzés mellett videókat is lehet nézni, ha esetleg mindenképpen cukiságra vágyna az ember, de a vidrák éppen alszanak. 

Vannak aktív csatornák is, ahol például bele lehet szólni, hogy milyen legyen a teknősök megvilágítása, vagy adományozni lehet, hogy a kacsáknak legyen kajája. Ez egyébként nagy segítség lehet más természetvédelmi kezdeményezésnek is, és újabb forrásokhoz juthat, illetve, hogy több legyen az életigenlő, vidám tartalom a Twitchen. 

Forrás: Engadget