Mariah Carey megszállottan rajong a karácsonyért, ez pedig minden évben a dekorációin is meglátszik. Idén gyakorlatilag beköltöztetett egy fenyőerdőt a nappalijába, az eredményt pedig Pinteresten mutatta meg. 

Carey a Pinterest nemrég bemutatott Takes funkcióját használta, megmutatta a fákat, és a saját készítésű pillangókat, illetve arra kérte a felhasználókat, hogy ők is osszák meg a karácsonyi otthonukat, a tervek szerint válaszolni is fog néhányuknak. 

A Create Your Take segítségével a Pinterest arra biztatja a hírességeket és alkotókat, hogy osszák meg inspiráló ötleteket, és bátorítsák a Pinnereket, hogy osszák meg saját elképzeléseiket ezekről az ötletekről, többek között a barkácsolásról, a divatról, az ételekről és az ünnepi hagyományokról. Ez az együttműködés márciusig tart Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, és Carey mellett olyan hírességek is részt vesznek majd benne, mint Tom Daley, Tan France, Jennifer Lopez, Storm Reid és Venus Williams.

Forrás: ADweek