Még csak pár napja írtuk meg, hogy egy rakás új emoji érkezik az iOS 14.2 frissítéssel, és máris többet is túl szexuális töltetűnek ítéltek. Vagy legalábbis alkalmasnak arra, hogy üzenetekben a padlizsán meg a barack után új emojikkal is ki lehessen fejezni a szexuális közeledést, bár több kifogásolt esetben nem annyira egyértelmű, hogy mi is a felnőttes mondanivaló. 

Sokak szerint az a gendersemlegesnek szánt emoji, amiben nem csak férfi, hanem nő is viselhet szmokingot, szexi, mert szmokingban mindenki szexi. Amit eddig az olaszok jellegzetes kézjelnek hittek, az tulajdonképpen szexuális tevékenységre utal, és az ölelkező emberek egyértelműen nem csak ölelkeznek. 

Érdekes módon a gyűjtésbe bekerült a fóka, ami túl kihívó pózban ül, így aki egy ilyet kap üzenetben, az ne a cukiságot, hanem a csábosságot figyelje, a fahasábok pedig konkrét pózra utalnak. De ott a csomó, ami szintén a szex szinonimája az emojik világában, és sokan örülnek, hogy megérkezett a vödör, mert hát a felmosóval kiegészülve, ez bizony egy nagy erős utalás, és vannak, akik a sajt fondue-t is ide sorolják, úgyhogy érdemes óvatosan bánni az emojikkal, mert úgy tűnik, sosem tudni, hogy ki miket lát bele. 

Forrás: Mashable