Mármint tényleg valósakat, kézzel foghatókat, felragaszthatókat. Persze csak ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában él az ember.

Az elmúlt néhány évben ugyanis az Android egyik kedvenc funkciója a Gboard szórakoztató és kreatív Emoji Kitchenje volt, ami most egy megvásárolható matricakészlettel átviheti ezt a szórakozást a való világba.

Aki nem tudná, annak elmondjuk, hogy az Emoji Kitchen egy olyan Gboard funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kombinálják és személyre szabják a Google hangulatjeleit. 

A Google hivatalos áruüzletében már elérhető Emoji Kitchen matricakészletek a Gboardtól valós matricákként vásárolhatók meg, amelyeket laptopokra vagy bármire felhelyezhetünk, ami a szívünk vágya. A készlet mindössze 3 dollárba kerül, és két tucat különböző matricát tartalmaz.

A készletben megtalálhatók a Gboardban létező matricák, amelyeket a földönkívüli, róka, kutya, robot, uszkár, pingvin, mosómedve, polip, egér, macska, születésnapi torta, léggömb, Szaturnusz, csillagok, lajhár, föld, sajt, láma, csiga, egyszarvú, hóember, virágok, és természetesen kaki.

A Google szerint a matricák „ultra eltávolítható” anyagból készülnek, és a cégnél „klasszikus emoji” és Android matricák is kaphatók, szintén 3 dollárért.

Reméljük egyszer mi is vehetünk ilyet, a Google összes cuccával egyetemben.

Forrás: 9to5google