Nagy pénzügyi gondjai lehetnek Donald Trump közösségi médiavállalkozásának. A Truth Social jogi vitába keveredett az egyik beszállítójával, akik azt állítják, hogy a platform mögött álló cég több mint egymillió dollár, szerződésben vállalt kifizetéssel tartozik nekik.

A hálózati infrastruktúrával foglalkozó RightForge tavaly októberben jelentette be, hogy megállapodást kötöttek a Trump által támogatott céggel, A RightForge akkor azt ígérte, hogy olyan infrastruktúra létrehozásán dolgoznak, amellyel a Truth Social felveheti a versenyt a Twitterrel, ami ugye az elsődleges célja volt Trumpnak, miután letiltották őt.

A RightForge most azt állítja, hogy a Truth Social nem teljesítette a platform webkiszolgáló infrastruktúrájának felállításáért szerződésben vállalt havi kifizetéseit. Állítólag a Truth Social mindössze három kifizetést teljesített, március óta pedig nem fizetnek semmit. Összesen körülbelül 1,6 millió dollárral tartozik nekik, és jogi lépésekkel fenyegetőznek a pénz kifizetése érdekében.

A RightForge vezérigazgatója, Martin Avila nem kommentált semmit, de nem is tagadta, hogy nézeteltérés van a két cég között.

Forrás: Telex