Az énekes John Legend feleségének több mint 13 millió követője van Twitteren, akikkel általában az élete minden részletét megosztja. Leginkább azért szeretik, mert szókimondó, még akkor is, ha az saját maga számára is kellemetlen. Most azonban élete talán legsúlyosabb tragédiájába is betekintést engedett, és ezért rengeteg nő hálás neki. 

Teigen és Legend augusztusban jelentette be egy videóklipben, hogy érkezik a harmadik gyermekük, és azóta a tőle megszokott őszinteséggel számolt be a terhesség nem túl álomszerű árnyoldalairól is, illetve, hogy ágynyugalmat írt neki elő az orvos. Aztán október elsején néhány kórházi fotóval, és egy nagyon őszinte közleménnyel mesélte el, hogy az orvosok nem tudták megmenteni a magzat életét. 

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Néhányan a részvétnyilvánítás mellett azt is elmondták, hogy ezt nem kellene ennyire nagydobra verni, viszont rengeteg nő, és sok híresség állt ki mellette, hogy ilyen bátran viselkedik. A nők közül sokan hasonló tragédián estek át, és bejegyzéseikben arról számoltak be, mennyire nem tud ezzel mit kezdeni a világ, senki nem találja ilyenkor a megfelelő szavakat, az anya pedig egyedül marad az érzéseivel. Több nő is arról írt, hogy szégyent éreztek, bűntudatot, és mennyire hálásak Teigennek, hogy felhívja a közvélemény figyelmét arra, hogy egy ilyen tragédia mit okoz. 

A hírességek közül is rengetegen kiálltak Teigen mellett, Kate Beckinsale például ennek hatására számolt be arról, hogy ő is elvesztette a gyermekét, mikor 20 hetes terhes volt. Mivel nem jelentette be a világnak, hogy gyermeket vár, így a gyászában is egyedül maradt. Ő is a semmihez sem fogható szomorúságról számolt be, illetve arról, hogy neki a legnehezebb az volt, hogy a teste továbbra is felkészült a gyermekvállalásra, például elindult a tejelválasztása. Beckinsale szerint fontos, hogy ne érezzék úgy ilyenkor a nők, hogy egyesül maradtak, vagy hogy ezen bármit szégyellniük kellene, éppen ezért fontos, hogy erről a témáról, bármilyen szomorú is, de az eddigieknél jóval nyíltabban beszéljenek. 

Forrás: Mashable