Mióta az emberiség létezik, mindenféle természetes vagy kevésbé természetes módszert kipróbál arra, hogy több vagy jobb legyen a szexuális élete. Azt már régen rebesgetik, hogy a csokoládé vágyfokozó is, de a TikTok szerint az egyik csoki kifejezetten kanossá teszi a fogyasztóit. 

A legújabb afrodiziákumok már tudományosan igazolt vegyületekre támaszkodnak, és a tízezer forintos Tabs csokoládé is azt ígéri, hogy különleges összetevőjével a romantikus percek még tökéletesebbek lesznek.  A csokoládéban két olyan vegyi anyag található, amelyek természetesen előfordulnak az emberi szervezetben, és amelyek a tudósok szerint serkentik az izgalmat: a triptofán (az izgalomhoz kapcsolódó agyi vegyi anyag) és a fenil-etil-amin (serkentő). 

A szexcsokoládék még a TikTokon is elterjedtek, sokan keresnek beszámolókat és használati utasítást, hogy pontosan hogyan, mikor és mennyit is kell fogyasztani az optimális hatás érdekében. Van olyan videó, amit 6,4 millióan néztek meg, a visszajelzések szerint pedig tényleg működik a dolog, legalábbis a beszámolók nagyon dicsérék, ami miatt egyre többen keresnek rá a TikTokon ismertté vált szexcsokira. 

Forrás: Vice