Ma már rengetegen használnak csevegőprogramokat, és a kezdeti egyszerű üzenetváltások helyett megjelentek az emojik, matricák, képek, videók és gifek is. Egy New York-i startup ezt az egészet megreformálná, és úgy tekintene az üzenetküldésre, mint mikor anno a tanórákon leveleztek egymással az emberek, persze sokkal több lehetőséggel. 

A fehér lapra bárhogy és bármit el lehetne helyezni, a képekre rá lehet tenni egy másik képet, az egyik szöveghez nyilat lehet rajzolni, hogy a másikra mutasson, és tényleg csak az egyének kreativitása szabhat határt abban, hogyan kommunikálnak egymással. A végeredménynek köze sincs az eddig megszokott beszélgetésekhez, a buborékokhoz, hanem össze-vissza jönnének a gondolatok, rajzok, képek vagy videók, és nagyon egyszerűen lehet például teljesen egyéni matricákat vagy emojikat készíteni. A lényege az, hogy nagyon egyszerűen meg lehessen tanulni a használatát, és nagyon izgalmasan lehessen kommunikálni. 

A Muze abban reménykedik, hogy a fiatalabb generáció nagyon hamar rákattan az ő üzenetküldő alkalmazásukra, amire minden esély meg is van, hiszen egyre több nagyobb céget tudhatnak a támogatóik között. 

Forrás: Techcrunch