A kanadai alsóház virtuális ülésébe jelentkezett be éppen William Amos, de arra nem számított, hogy a kamerája is automatikusan bekapcsol. A férfi 2015 óta képviseli Pontiac körzetét a liberális pártban, általában rendesen felöltözve. Most azonban a kanadai és a quebeci zászló között teljesen meztelenül került videohívásba, annyi szerencséje volt, hogy a kezében pont úgy állt a mobiltelefonja, hogy annak köszönhetően nem merítette ki a szeméremsértés fogalmát. 

Amos később egy nyilatkozatot adott ki, amelyben szerencsétlen balesetnek minősítette az esetet, és elmesélte, hogy kocogni volt munka előtt, és éppen átöltözött volna, amikor bekapcsolódott a kamera. Azt mondta, hogy nem szándékos figyelemelterelés volt, és ígérte, hogy ilyen többé nem fordul elő. 

A képen jól látszik, hogy a képviselő éppen bejelentkezik az ülésre, vagyis azt hihette, hogy még nem megy a kamerája. Érdemes úgy beállítani a Zoom felületet, hogy bejelentkezéskor még ne működjön a kamera, és a mikrofon sem. De ennél is biztosabb megoldás lehet, ha addig nem kapcsolódik be semmilyen beszélgetésbe senki, amíg nincs rajta ruha. 

Forrás: Sky News