A “Support” gombbal lehet kifejezni az együttérzést vagy a bátorítást a világjárvány kapcsán, de nem csak ezzel újított a közösségi oldal. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk május végén, egy Omar Abedin nevű felhasználó illette kritikával az oldalt, hogy nincs olyan gomb, amivel együttérzését és bátorítását fejezhetné ki azok irányába, akiket érint a világjárvány. Akkor egyenesen a LinkedIn vezetője reagált a kritikára, és sejtelmesen megjelölte a munkatársait, hogy egyetért a felhasználó véleményével.

Most pedig itt az új reakciógomb, amelyen egy kéz tart egy szívet, vagyis nagyjából ugyanazt a megközelítést használják, amit a Facebook is kitalált a szívet ölelő reakciógombbal. 

Az álláskeresőknek egy új, “Open to work” funkció lett elérhető, amely jelzi, hogy nyitottak az ajánlatokra és a lehetőségekre. Aki ezt választja, annak a profilképén is megjelenik a funkció neve, vagyis azonnal egyértelművé válik, hogy éppen állást keres, ezért aki még csak ott tart, hogy elviselhetetlen a munkahelye, az óvatosan használja, mert gondja lehet belőle. 

De megjelent a segítség felajánlása funkció is, ami egy hashtaget épít be a posztba, és könnyebbé teszi a megosztást, mikor egy cég vagy magánszemély ajánl fel valamilyen segítséget. 

Forrás: Social Media Today