Az Instagram elindít egy új és továbbfejlesztett sablonböngésző folyamatot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kategóriákban keressenek a Reels-sablonok között, az „Ajánlott”, a „Felkapott” és a korábban elmentett kategóriák szerint rendezve.

Ez egy központibb megközelítés a sablonok használatához, ami megkönnyítheti a kulcsfontosságú trendek és formátumok megismerését, és segíthet hatékonyabb videók kidolgozásában.

Az új böngésző a Reelsek létrehozási folyamatában lesz elérhető, a meglévő képgaléria-beállításokon keresztül, miközben a sablonböngészőt is megtalálhatja, ha megérinti a Kamera ikont a Orsók lapon.

Az Instagram a sablonszerkesztési folyamatot is igyekszik javítani olyan új elemekkel, amelyek jobban leképezik a létrehozási folyamatot.

A részletek teljes mértékben testreszabhatók, de az összes elem felsorolásával egyszerűbbé válik az egyes elemek újrahasznosítása, és maximalizálhatja a hatékony formátumok használatát.

Ezek a frissítések kiegészítik a meglévő Reels-sablon-folyamatot, amely lehetővé teszi a videók nézői számára, hogy a ‘Sablon használata’ gomb megérintésével népszerű klipeket reprodukáljanak.

Forrás: Social Media Today