Mindent megtesz Khloe Kardashian stábja, hogy a közösségi oldalakról eltüntesse azt a képet, ami véletlenül, a reality celeb hozzájárulása nélkül került ki róla. 

A fotóval, amit azóta még többen megosztanak, mióta kiderült, hogy a sztár a létező összes közösségi felületnek írt, hogy jogsértést követnek el, ha nem szedik le, egyébként nincs semmi gond. Kardashian bikiniben áll egy medence előtt, a kép nem előnytelen, egyszerűen csak semmilyen utómunka nincs rajta, ezért természetes. 

Pont ez a baja a sztárnak, akinek a bejegyzései rengeteg pénzt érnek, és a sima, otthon a kanapén lazulok típusú fotóit is sokáig szerkesztik, hogy úgy tűnjön, mintha a tökéletesség lenne a természetes állapota.  Az ominózus fotó egy családi összejövetelen készült, és állítólag egy asszisztens osztotta meg Kardashian tudta nélkül. A Twitteről és Redditről el is tűnt a fotó, néhány újság viszont azonnal átvette.

Jogilag nagyon nehéz ezt az egészet értelmezni, Kardashian ugyanis szerzői jogok megsértésére hivatkozik, ami a fotók esetében azé, aki a fotót elkészíti, nem azé, aki szerepel rajtuk. Szülők arról írnak, hogy örülnek, hogy végre nem egy természetellenes fotó került ki a sztárról, aminek a valósághoz semmi köze, hiszen a követői a mű fotókat hajszolják nap mint nap, és rosszul érzik magukat attól, ha nem tökéletesek. Vagyis éppen itt volt az ideje, hogy lássák, hogy velük sincs semmi gond, amit a közösségi oldalakon látnak, az pedig nem a valóság. Megint mások szerint viszont inkább azzal kellene foglalkozni, hogy Kardashian valószínűleg nárcisztikus személyiségzavarban szenved, de érdemes lenne megérteni, hogy más se örülne ha egy olyan kép terjedne róla az interneten, ami neki nem tetszik. 

Forrás: BBC