Az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb történeteihez – Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a Disney+ a magyarországi indulásra.

Az előfizetők már a június 14-ei indulástól megnézhetik a “Boba Fett könyve” és “A mandalóri” mindkét évadát. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson.

(L-R): Black Widow/Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) and Taskmaster in Marvel Studios’ BLACK WIDOW, in theaters and on Disney+ with Premier Access. Photo by Jay Maidment. ©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt “Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája”, az “Örökkévalók”, a “Bosszúállók: Végjáték” és a “Marvel Kapitány” filmekhez, illetve több mint 40 Marvel-sorozathoz; így például a “Holdlovag”, a “Loki” és a “WandaVízió” is elérhető lesz.  

Az előfizetők számára szintén elérhető lesz több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a teljes “Toy Story” filmsorozat, a “Lelki ismeretek” és az Oscar-díjra jelölt “Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő “Encanto”; valamint az Oscar-díjas “Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült “A Mentőakció” és a “Free Solo – Mászókötél nélkül” olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint a “Jeff Goldblum világa” és a “Gordon Ramsay: Új utakon”.

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a “Gyilkos a házban”, a “Pam & Tommy”, a “The Kardashians”, a “Királynők” és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező “Halál a Níluson” című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint “A Simpson család”, “A Grace klinika” vagy a “Feketék fehéren”.

A Disney kínálatához való egyedülálló kínálatának köszönhetően olyan szeretett klasszikusok mellett, mint a “Hamupipőke”, az “Aranyhaj és a nagy gubanc”, “A Hercegnő és a béka” és “A kis hableány”, a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek, mint a “Raya és az utolsó sárkány” vagy a “Mulan (2020)”. A Disney Csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is streamelhető lesz, köztük a “Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai” és a “Phineas és Ferb”.

A rajongók június 13-a éjfélig, egy exkluzív bevezető ajánlat keretében regisztrálhatnak Magyarországon a Disney+ előfizetésre, amelynek a díja 19?890 Ft. Ez azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest. A Disney+ indulásakor, június 14-étől,  érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24?900 forintban állapították meg.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében. A felhasználók ezen kívül akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.