Számtalan sztori szól már arról, hogy hogyan találta meg egy elhagyott tárgy a gazdáját a közösségi média segítségével, és páran talán arra is emlékezhetnek, amikor egy lánykéréses fotó keringett a Facebook-on, keresve a párt, akikről készült.

A napokban is felkerült a hálóra egy kedves fotó, amin egy gyönyörű ifjú pár a Critical Mass kellős közepén vált csókot egymással. A fotót Répásy Zsolt fotográfus lőtte, és azonnal fel is töltötte oldalára a képet, felkérve rajongóit, hogy megosztásokkal segítsék őt abbéli szándékában, hogy megtalálja a képen látható párt, és eljuttassa nekik a kedves fotót.

378253_358998107545063_2078874336_n

 

A közösség ereje most sem okozott csalódást, a kép ugyanis gyorsan eljutott a Spoon hajó egyik munkatársa elé, aki nagyon is jól emlékezett erre a párocskára: a fotó készítésének a napján éppen az ő hajójukon tartották az esküvőjüket. A kép készítőjének és fotóalanyainak egymásra találásához mindössze 36 órára volt szükség.

Használtátok már ilyesmire a közösségi médiát, esetleg tudtok arról, hogy valaki így talált rá valamire, amit keresett? Az ifjú párnak természetesen mi is sok boldogságot kívánunk! 🙂