Történt már a világban olyan, hogy mérges felhasználók nekiestek valamilyen oldalnak, szolgáltatásnak vagy cégnek, és lehúzták azt bosszúból valamiért, de most a TikToknak kellett ezt átélnie.

Az India Today híre szerint az egész onnan indult, hogy egy Amir Siddiqui nevű Tiktok-influencerrel és egy Carry Minati nevű youtuber összeveszett, egy Elvish Yadav nevű youtuber miatt, aki egyik videójában a Tiktok-rajongókat szidta.

Amir Siddiqui

Siddiqui emiatt csinált egy videót, amin a youtubereket azzal vádolta, hogy gyakran másolják a tartalmaikat a Tiktokról, és úgy általában szidta a youtubereket. Ezután kihívta szájkaratéra a youtuber Carry Minatit, aki azonnal reagált, és megmondta Amirnak, hogy mennyire gáz is ő. A videó hamar több milliós megtekintést szedett össze, és egy hét múlva le is szedte a Youtube, valószínűleg Siddiqui rajongóinak a feljelentgetése okán.

Carry Minati

És itt robbant a bomba, mert a youtuber 17 milliós rajongótábora, plusz még pár további influencer nekiment a Tiktok értékelésének, amiből az lett, hogy lement az alkalmazás átlaga 1,3-ra az ötből. Azóta ez visszaállt a rendes négy fölé (itthon legalábbis ennyi), szóval a Google Play kiszűrte a büntetőket, de legalább kiderült, hogy így is lehet háborút vívni.