Újításokat jelentett be a Facebook, ami azoknak lesz jó hír, akik szeretnek mindenhez megfelelő emojit használni. Ugyanis nem kell mostantól végiggörgetni az emojikat, hogy megtaláljuk a megfelelőt, hanem elég beírni a keresősávba, hogy taco, és már fel is dobja a megfelelő emojit, anélkül, hogy végig kellene pörgetni a kis képeket kétszer, mert elsőre úgyis elsiklottunk felette. 

Egy ideje ugyebár már lehet változtatni a reakciógombokat, most azonban külön sávot kapnak a legutóbb használt emojik, hogy könnyebb legyen azok közül válogatni. 

És végül, de nem utolsósorban elérhető mobilon a Space Jam téma a Messengeren és az Instagram üzenetei között is. Ezzel együtt lehet Halálos Iramban és az Olivia Rodrigo új lemezére reflektáló téma is, ami azt jelentheti, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a támogatott, reklámhátterek felé vezető úton. Egyelőre még nem lehet nyilvánosan a hirdetések között megtalálni ezt a lehetőséget, de az, hogy film- és a zeneipar számára már elérhető, arról tanúskodik, hogy akár több iparág is élhet ezzel a lehetőséggel a közeljövőben. Ez persze attól is függ, hogy mennyire népszerű egyáltalán a chat hátterének és a témájának a rendszeres váltogatása, ami így, hogy egyre több az elérhető választék, hamarosan kiderül. 

Forrás: Social Media Today