A YouTube végre úgy tűnik bevezeti a videómegtekintések és kedvelések valós idejű számlálóját, így a felhasználók könnyebben nyomon követhetik a videó népszerűségét, miközben nézik azt.

Amint azt az Android Police is észrevette, ezek a kis hüvelykujj- és nézőszámlálók átalakulnak. Mostantól élőben frissítenek, miközben nézzük a videót, ahelyett, hogy állna. Ez lehetővé teszi, hogy egy videó népszerűsége a szemünk előtt növekedjen.

Ennek a két mutatónak most egy animációja lesz gördülő számokkal, függetlenül attól, hogy a videó éppen eljátszik vagy szünetel folyamatban van. Ráadásul a számlálók a háttérben frissülnek. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor lapot vagy alkalmazást váltunk, és visszatérünk a YouTube-ra, látni fogjuk a frissített számokat.

Ez a YouTube-frissítés nem teljesen új. A Google valójában októberben jelentette be ezt a változást, valamint egy csomó más funkciót, köztük egy új „Neked” fület, zenét kereshetünk énekhangunkkal vagy dúdolva, nagyobb bélyegképméretet, kapunk, amikor videókat böngészünk, és további lehetőségeket.

Forrás: Android Central