Már egy ideje megy Magyarországon is a Youtube Music, de még sokan nem nagyon vannak tisztában vele, és keverik a sima, videós Youtube-bal. Szóval akik még mindig így lennének, azoknak eláruljuk, hogy ez egy külön szolgáltatás, és mindenki megkapja automatikusan, akik a Youtube Premiumra előfizettek.

Szóval a Google erre a YT Musicra jelentett be egy csomó újítást, ami leginkább arra szolgál majd, hogy a felhasználónak kelljen összeválogatni, mit szeretne hallgatni, csinálja meg ezt helyette az AI. Több személyre szabott mix jön majd, amit jobban személyre lehet szabni, és le is lehet tölteni, hogy a készüléken adatforgalom nélkül is elérhető legyen. Olyan aktivitásokhoz ajánlanak majd zenéket, mint edzés, pihenés, utazás vagy a fókuszálás, például munkához vagy tanuláshoz. Ezt a kedvencekből, illetve a minden bizonnyal nekünk tetsző dalokból rakja majd össze.

Hét új válogatás is jön, és lesz egy nagy összesítő lista is, amiben a felhasználók ízlésének minden ága előjön. Szóval szép csendben fejlődik a platform.