Márhogy azoknak, akik Spotify-on hallgatnak zenét.

A korábbi évekhez hasonlóan a Spotify Wrapped megosztható statisztikákkal is rendelkezik, amelyek 574 millió felhasználó számára bontják le a leghallgatottabb előadókat, dalokat és podcastokat. De van néhány meglepetés is, köztük egy új rendszer, amely a hallgatási szokásai alapján elemzi a várost.

Bár a Spotify Wrapped minden évben nagyrészt ugyanazokat az alapvető hallgatási statisztikákat tartalmazza, mindig talál új, szórakoztató módokat ezek kiszolgálására. Ez a szórakozás még mindig hiányzik az olyan versenytársak összefoglalójából, mint például az Apple Music Replay, amely nagyjából változatlan a tavalyi évhez képest, vagy A YouTube Music szezonális/éves összefoglalója.

Idén is meg lehet nézni az összefoglalót az alkalmazásban, illetve van hozzá egy külön oldal is (ami nekünk a cikk írásának pillanatában nem működik, lehet túl sokan látogatják).

A Spotify egyébként még többet adott azokhoz a mutatókhoz, amelyeket minden év Wrappedje tartalmaz. Amikor megtekinti az öt kedvenc előadóját, most láthatja, hogy az egyes zenészek hallgatása melyik hónapban érte el a csúcsot. Eközben az öt legnépszerűbb műfajú történet új dizájnt kapott, amely a leghallgatottabb műfajokat egy szendvics összetevőjeként képviseli.

Szóval irány az alkalmazás vagy a weblap, és lehet szórakozni azon, hogyan szórakoztunk 2023-ban.

Forrás: The Verge