A videokonferenciák az elmúlt egy év alatt általánossá váltak mindenki életében, de a legtöbb otthonról dolgozó számára még mindig kihívást jelent, hogyan mutatkozzon ezeken a beszélgetéseken. Az nem életszerű, hogy valaki teljes puccban ül a saját nappalijában, de az sem túl profi, ha pizsamában jelentkezik be. Erre a problémára kínál megoldást egy litván tervező, az interaktív pulóvereivel, amiket egyszerűen Zoomerként emleget. 

A pulóverek kényelmesek, színesek, jól kombinálhatóak, és tartósak is, utóbbi kettő a környezettudatos vásárlóknak lehet hasznos információ, akik jótékonykodnának, azoknak pedig az, hogy a bevételek egy részét a cég olyan szervezetnek ajánlja fel, akik női higiéniai termékeket tesznek elérhetővé a nélkülözők számára. 

A pulóverhez lehet csatolni kapucnit, vagy tüll réteget, ami a zoom bulikba lehet stílusos viselet, illetve az elején található kis mintát is kedve szerint cserélheti a viselője. Az ára 110-150 dollár között van, azaz 33 ezer forinttól szerezhető be. 

https://www.zefyras.com/product/zoomer/