Elon Musk sajátos módon reagál arra, hogy a Twitter erősen lejtmenetben van, mióta a tulajdonába került: megszünteti azt. Illetve, legyünk pontosak, átkereszteli.

Musk ugyanis elhintette, hogy megváltoztatja az alkalmazás nevét Twitterről X-re, annak részeként, hogy tágabb elképzelése szerint egy „mindent átfogó alkalmazást” hozzon létre, amely végül sokkal szélesebb körű funkciókat foglal majd magába, ideális esetben pedig az X-et kulcsfontosságú interaktív összetevővé teszi több milliárd felhasználó életében. 

Musk már meg is mutatta az ideiglenes X márkajelzést, amelyet a felhasználók által benyújtott koncepciók közül választott.

Musk azt is elárulta, hogy az alkalmazás alapértelmezett színét kékről feketére változtatja, miközben a tweeteket is átnevezik x-ekre.

Szóval gyakorlatilag tényleg megszűnik a Twitter. Hogy mikor, talán még maga Musk sem tudja, de ha hirtelen gondol egyet, akár már ma.

Évekkel ezelőtt amúgy hír volt, hogy Musk megvette az x.com domaint, és azon valami nagy dolgot akar létrehozni. Úgy tűnik ez lesz az.

Forrás: Social Media Today