Chrissy Teigen szerda este a Twitteren jelentette be, hogy otthagyja a közösségi oldalt, majd nem sokkal később törölte is a fiókját. Teigen arra jutott, hogy bár az elmúlt tíz év nagyon sokat jelentett neki, és sok olyan embert ismert meg a Twitternek köszönhetően, akik a barátai lettek, de most mégis arra jutott, hogy otthagyja az egészet, mert túlságosan negatív lett számára a közeg, és több bosszúságot okoz neki, mint boldogságot. 

“Az volt a célom, hogy boldoggá tegyem az embereket, és túl nagy fájdalmat okozott ha ez nem jött össze. Mindig erős, fekete nőként voltam beállítva, de nem vagyok az. A vágyam, hogy szeressenek, és ne idegsítsem fel az embereket, más emberré változtatott” – írta az utolsó bejegyzéseiben Teigen. Már tavaly is tartott egy kis szünetet, de most a fiókját is törölte, vagyis elég végleges a döntése. Később egy közleményben még arról írt, hogy nem a bántások és zaklatások miatt hagyta ott az oldalt, és az egész nem a Twitter hibája. 

Korábban Teigent egyébként több bejegyzése miatt is támadták, például mikor őszintén írt és képeket osztott meg arról, hogy elvetélt, legutóbb pedig akkor, mikor elmesélt egy ártatlannak tűnő történetet arról, hogy egyszer egy nagyon drága bort rendeltek az étteremben. És persze a QAnon is betámadta, akik szerint a búcsú annak tudható, hogy ő is a sátánista-pedofil-kannibál titkos csoport tagja, és most azért törölte a fiókot, mert a rendőrség elvitte Guantanamoba. 

Forrás: Mashable