A TMZ szerint Gennaro Sangiuliano, Olaszország kulturális minisztere megkereste Zuckerberget és Muskot, hogy lenne a viadal házigazdája. Sangiuliano a UFC elnökével, Dana White-tal is felvette a kapcsolatot, aki segít népszerűsíteni a mérkőzést, ha valóban sor kerül rá.

A közel 2000 éves Colosseum a világ hét új csodája közé tartozik. Noha ez Olaszország egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága, a Colosseum nagy része romokban hever, és korlátozott kapacitással rendelkezik a helyszínen. Paul McCartney korábban jótékonysági koncertet rendezett a Colosseumban 400 szerencsés rajongó számára, akik jelen voltak.

A hónap elején, miután arról értesültek, hogy Zuckerberg Meta saját szöveges közösségi média platformját fejleszti, hogy versenyezzen Musk Twitterével, Musk kihívta tech mogul társát egy ketrecharcra. Zuckerberg, aki a járvány idején kezdett el edzeni a brazil jiujitsuban, elfogadta a kihívást.

Az azóta eltelt hetekben Zuckerberg és Musk is hajthatatlanul ragaszkodott a harchoz, és Musk még edzésfotókat is közzétett. Musk anyja azonban nyilvánosan arra biztatta fiát, hogy mondja le a fizikai összecsapást, és inkább „verbális harcot” folytasson.

Forrás: Consequence