Mint már minden Marketing Morzsák olvasó tudja, a Twitterből X lett, amivel vagy teljes öngyilkosságot hajtott végre Elon Musk, vagy valami olyan zseniális dolog lesz belőle, amit még most sem lát előre senki.

Természetesen az X nevű cégnek célszerű, hogy X felhasználóneve legyen, de mivel senki nem látta előre, hogy ez valamikor megtörténik, így az X már 2007 óta egy mezei user birtokában van.

Vagyis volt. Ugyanis az X (ex Twitter) nemes egyszerűséggel fogta magát, és elvette tőle ezt a felhasználónevet. Szóval Gene X Hwang egyszer csak kapott egy lvelet a Twittertől (bocs, X-től), hogy mostantól @x1234567998765 lesz a felhasználóneve, ez van, nem tehet ellene semmit.

Cserébe lehetőséget adtak neki arra, hogy egy általa klassznak tartott névre változtassa a felhasználónevét, küldtek neki twitteres reklámholmit (mondjuk lehet sokat ér majd egyszer), és elmehet a X (ex Twitter) főhadiszállására.

Most minden olvasó azt várja, hogy a Twitter-fiókját amúgy alig használó Hwang totál kiborult, és tört-zúzott mérgében, de nem. Ő teljesen békésen elfogadta a dolgot, és kiírta, hogy minden jó, ha a vége jó.

Forrás: Techcrunch