Érdekes fejlemény rajzolódik ki a Twitter háza táján, miután elkezdték tesztelni, hogyan lehetne hosszabb összefüggő szövegeket megjeleníteni. Ez egy olyan igény, ami már korábban is megjelent, de a Twitter előző vezetője, Jack Dorsey kiállt a rövidebb bejegyzések mellett 2016-ban, és mindössze annyi történt, hogy 280 karakterre bővülhettek a bejegyzések. Erre megoldásként jöttek a képernyőfotók, amelyekben emberek a telefonjaikra írt jegyzeteket fotózták, majd a Twitter threadekbe fűzte össze a hosszabb bejegyzéseket, a jobb átláthatóság érdekében. 

Most azonban a híresen jól tájékozott Jane Manchun Wong, kiszúrta, hogy egy új megoldást tesztelnek a Twitternél. Ez egy “cikkek” nevű opció, amely úgy tűnik, hogy lehetőséget biztosít blogbejegyzések létrehozására az alkalmazáson belül, amelyek aztán – feltételezhetően – valamilyen formában megoszthatók tweeten keresztül.

Túlságosan sokat egyelőre nem lehet tudni az új funkcióról, ami sokak szerint valószínűleg a Twitter Blue opció része lesz, vagy legalábbis úgy kezdődik, hogy az előfizetők hosszú formátumú bejegyzéseket hozhatnak létre, amelyeket aztán megoszthatnak az alkalmazásban. Hogy ez mennyire lesz sikeres, az majd az olyan részletekben rejlik. hogy például hogyan fogják bemutatni ezeket a hosszabb bejegyzéseket az alkalmazásban. 

Forrás: Social Media Today