Kanye Westet pár hete tiltotta le a Twitter antiszemita beszéd miatt. Ő erre fogta magát, és megvette a szélsőjobbos Parlel közösségi oldalt, de arról most csend van. Ugyanis most visszatért a Twitterre,, majd azonnal kijelentette, hogy egy hónapig tartó „tisztítást” és „verbális böjtöt” tart, amely során tartózkodni fog a szextől, a pornótól és az alkoholtól.

https://twitter.com/kanyewest/status/1588293370018811904

Magyarán nem beszél senkivel. Viszont ahogy jelezte is, ez a verbális böjt a Twitterre nem vonatkozik, és a fenti posztja óta West több tweetet osztott meg, köztük egyet, amely így szól: „Nem lehetsz antiszemita, ha tudod, hogy szemita vagy”. Másutt azt állította, hogy „mentálisan rosszul diagnosztizálták, és majdnem elkábították az eszét, hogy kezelhető, jól viselkedő híresség legyen”.

Kanye West a rasszista, antiszemita kirohanásaival eddig olyan kétmilliárd dollárt veszített a vagyonából amiatt, mert minden cég kihátrált mögüle, és most már arról kezdtek el pletykálni, hogy évek óta nyílt titok, hogy West odáig van Hitlerért, sőt, az egyik lemezének a Hitler címet adta volna, de sikerült lebeszélni erről.

Forrás: NME