Ennek már soha nem lesz vége. Az utolsó két fejezet ugye az volt, hogy Elon Musk mégis megvenné a Twittert az eredeti áron, aztán jött a Twitter, akik most meg nem fogadták azt el.

A legfrissebb hír, hogy hiába akarná Msuk megvenni, nemhogy új befektetőket nem tud maga mellé állítani, hanem még azok is menekülnek, akik eddig ott voltak.

Az Insider új jelentése szerint Musk több olyan részvényese is, akik beleegyeztek abba, hogy az eredeti, 44 milliárd dolláros ajánlatát támogatják a cégért, most inkább ki akarnak lépni az ügyletből, ahelyett, hogy kifizetnék a rájuk eső részt.

Andrea Walne befektető szerint a Manhattan Venture Partnerstől azt mondta konkrétan, hogy ténylegesen mindenki megpróbál kikerülni belőle, mert senki sem gondolja komolyan, hogy a cég értékét 44 milliárd dollárra kellene becsülni, ugyanis a Twitter jelenleg ennyit nem ér, köszöhetően többek között Musknak is.

Sokan egyébként az egész mögött megint Musk trükközését látják, aki valahogy így akarna kibújni a megvétel alól, de ez már olyan bonyolult, hogy összeesküvést sejtet.

Forrás: Social Media Today