Hétfőn Elon Musk gondolt egyet, és megszavaztatta a Twitter népét arról, hogy ő legyen-e továbbra is a Twitter vezetője. A szavazást elbukta, mármint olyan értelemben, hogy a felhasználók nem szeretnék, hogy ő legyen a vezér. A kérdéshez ráadásul azt is odatette, hogy teljesíti az eredményt.

Nos, ezt azóta sem tette meg, nem mondott le ugyanis a vezetésről, ahogy ígérte, és azóta nem is tett ki semmilyen bejegyzést a saját oldalára erről.

Válaszolt viszont másoknak, amiből kitűnik, hogy nem igazán jött be neki, az, ahogyan az emberek szavaztak. Egy bejegyzés például azt fejtegette, hogy ezen túl csak a fizetős felhasználók szavazhassanak, és ez az ötlet nagyon tetszett Musknak, valamint valaki megjegyezte, hogy szerinte egy csomó nem valós felhasználó szavazott, amire Musk csak annyit írt, hogy „Érdekes”.

Szóval ezek után nem valószínű, hogy Musk lelépnek a Twitter éléről, még úgy sem, hogy a Tesla részvényesei egyre idegesebbek, és már a cég élőről való eltávolításáról beszélnek, ugyanis szerintük Musk twitteres kalandja sokat árt a Teslának.

Forrás: Telex