Edmund O’Leary, a kétgyerekes apuka a Twitterére írta ki, hogy nincs jól. Arról írt a bejegyzésében, hogy szörnyű év van mögötte, a gödör mélyén van, és arra kérte az embereket, hogy legalább egy hello-t küldjenek neki. 

I am not ok. Feeling rock bottom. Please take a few seconds to say hello if you see this tweet. Thank you. — Edmund O’Leary (@emerald1910) October 16, 2020

A bejegyzésére perceken belül reagáltak, és már több mint 300 ezer lájkot, és 14 ezer retweetnél tart. A BBC reggeli műsorában arról beszélt, hogy az egész szürreális, és reményt adott neki. Arról beszélt, hogy úgy érezte, hogy egy senki, aztán ez az érzés egy éjszaka alatt megváltozott. Azt mondta, hogy tényleg úgy érezte, hogy a gödör mélyén van, viszont a sok kedves üzenet, és hogy ennyi ember reagált a bejegyzésére, sokkal szebbé tette az egyébként szörnyű évét, és azon is meglepődött, hogy a bajban több híresség is a segítségére sietett, és biztató személyes üzenetet küldtek neki. 

O’Leary jobban van, de felhívta a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy ne menjünk el szó nélkül egy bejegyzés mellett, ami a mentális egészségről szól, mert néhány kedves szó is sokat jelenthet egy idegen számára is. 

Forrás: BBC